Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров поділився враженнями від нещодавнього товариського матчу проти Молдови.

У вівторок збірна України здобула впевнену перемогу над Молдовою у контрольному матчі — 4:0. Ця гра стала для української збірної останньою в процесі підготовки до фінальної частини Євро-2024.

Після матчу Ребров поділився враженнями від подій, що відбувалися на футбольному полі.

«Помилки є завжди, ми для того й проводимо такі матчі. Немає різниці, перемогли ми чи програли, дуже важливо проаналізувати гру. Я впевнений, що цей рахунок дозволить збірній спокійно готуватися до Євро.

Це була остання гра перед фінальним турніром. Наші гравці розуміли, що потрібно дати темп. Молдова не була слабкою сьогодні, вона намагалася показати себе якнайкраще. Але ми домінували в першому таймі, швидкий гол додав нам упевненості.

Це важлива для нас гра. Розумію, що футболісти збірної Молдови проводили останній матч перед відпусткою. Ми задоволені тим, що зіграли проти першого складу суперника, отримали можливість підготуватися. Ми дуже раді зіграти в Молдові. Звісно, усі матчі, які ми провели, допомогли нам підготуватися», — заявив Ребров.