Головний тренер олімпійської збірної України Руслан Ротань поділився думками про підготовку команди до змагань.

Наразі олімпійська збірна України виступає на міжнародному турнірі Tournoi Maurice Revello, що відбувається у Франції. Напередодні Ротань висловився про участь команди в цьому турнірі.

«Насамперед цей турнір дуже важливий для нашої країни. Зараз в Україні війна, і всі розуміють, що перемога в матчах на таких змаганнях підвищує імідж нашої держави. Тож перш за все ми маємо битися за країну, за наших воїнів, адже їм там набагато важче. Треба, щоб про Україну чули в усьому світі, і за це ми маємо стояти, скажімо так, на цьому фронті.

У футбольному плані турнір важливий, адже ми на сьогодні ще не розуміємо, хто з гравців поїде на Олімпійські ігри, кого відпустять, а кого — ні. Це стане відомо саме після змагань у Франції. Тоді ми й оголосимо остаточний склад на олімпійський турнір. Будуть ще дебати, але дуже хотілося б, щоб наша олімпійська збірна була представлена найсильнішим складом.

Крім того, для нас буде важливим досвід ігор на турнірі в Марселі з представниками інших континентів. Адже саме з ними ми зустрінемося на Олімпійських іграх. З азійським, африканським та південноамериканським футболом», — сказав Ротань.