Уругвайський півзахисник «Динамо» Карлос Де Пена розповів про підготовку до нового сезону і своє майбутнє.

– Як тобі нова форма «Динамо»?

– Вона мені дуже подобається. Зовсім не схожа на минулу. Сучасна, і, сподіваюся, ми в ній будемо тільки перемагати!

– Що скажеш про літні збори команди? Твої одноклубники кажуть, що вони були складними, так як довелося багато їздити в різні країни.

– Це правда. Складно, адже ми, вважайте, за один місяць побували на зборах в чотирьох різних країнах. У нас було дуже багато матчів, а рівень суперників ви самі бачили. Я думаю, ми готові до нового сезону.

– У команді багато новачків. Можливо, ти раніше знав про Еріка Раміреса, адже він теж їз Південної Америки?

– Так, він теж латиноамериканець і розмовляє іспанською. У нас багато спільного. Я бачив, як він грає, – це нападник високого рівня. Сподіваюся, вже зараз він допоможе забитими м’ячами і нам.

– Минулого сезону прийшов Луческу, і ви з командою розпочали грати краще. Що змінилося?

– У нас з’явилися амбіції, а Луческу дав необхідну мотивацію. Від початку сезону ми дуже хотіли стати чемпіонами і спробувати себе в Лізі чемпіонів. Зараз у нас насправді сильна команда, тому в єврокубках потрібно показати себе ще краще і спробувати виграти все в Україні.

– Була інформація, що у тебе завершується контракт з «Динамо», і ти можеш опинитися в МЛС, «Бока Хуніорс» або АПЛ.

– Інформації багато, але я би поки що не хотів про це говорити. Зараз важко спрогнозувати, що буде в майбутньому. Зараз я в «Динамо», живу кожним днем ​​і для мене краще, коли вся увага сконцентрована на наступному матчі. А майбутнє передбачити складно.