Новини

Остап Маркевич прокоментував новину про виїзд з України

Асистент головного тренера львівських «Карпат» Остап Маркевич відреагував на новину про його нещодавній виїзд за кордон.

Напередодні Telegram-канал «ТаТоТаке» повідомив, що напередодні Маркевич фізично не працює в «Карпатах» із середини травня та перебуває за кордоном. Також стверджувалося, що фахівець припинить співпрацю з клубом.

Згодом Маркевич заявив, що наразі перебуває на законних підставах в Іспанії, але дійсно планує залишити тренерський штаб «Карпат».

«Мене не було на грі з «Лівим берегом» та «Інгульцем». На даний момент знаходжусь в Іспанії, тому що мені потрібно вирішити питання з іспанською резиденцією, яку я продовжую. Для отримання документів необхідна моя фізична присутність. З 2015 року я і моя сім’я живемо в Іспанії, мій син вчиться в іспанській школі, та й взагалі багато юридичних аспектів вимагає моєї присутності тут.

Я вже не раз виїжджав і повертався в Україну у встановлений законодавчому порядку спосіб. В найближчий час планую повернення в Україну.

З нового сезону мене вже не буде в тренерському штабі «Карпат». Хоча, можливо, залишусь у структурі клубу.

Чому? На прохання батька допомогти йому в «Карпатах» в мене не було шансів відмовитись. Ми виконали завдання – «Карпати» вийшли в УПЛ. Я допоміг батьку і своєму рідному клубу, а далі в мене своя дорога. Хотів би продовжити свою власну кар’єру головного тренера», — заявив Маркевич «Українському футболу».

antonio

Recent Posts

Усик зізнався, чому підписав контракт з Поліссям

Чемпіон світу з боксу за версіями WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр…

6 часов ago

Людмила Кіченок присвятила перемогу на US Open українцям

Українська тенісистка Людмила Кіченок прокоментувала перемогу у фіналі жіночого парного розряду US Open-2024. В п'ятницю…

14 часов ago

Крулько висловився про індивідуальну роботу Підручного з Санітрою

Очільник Федерації біатлону України Іван Крулько висловився про присутність екс-головного тренера чоловічої команду Юрая Санітри…

15 часов ago

Паралімпіада-2024: медальний залік після дев’ятого дня змагань

Відомо, як виглядає медальний залік літньої Паралімпіади-2024 у Парижі після дев'ятого змагального дня. Паралімпіада-2024 в…

17 часов ago

Українська спортсменка зробила різку заяву про росіян та білорусів на Паралімпіаді

Українська бігунка Людмила Даниліна виграла срібну медаль в бігу на 1500 метрів на Паралімпійських іграх в Парижі.…

19 часов ago

Людмила Кіченок стала чемпіонкою US Open у парному розряді

Українська тенісистка Людмила Кіченок стала переможницею US Open-2024 у жіночому парному розряді. В пʼятницю ввечері…

1 день ago