Новини

Шищенко похвалив гравців Полісся попри втрачену перемогу над Металістом 1925

Виконувач обов’язків головного тренера житомирського «Полісся» Сергій Шищенко поділився думками щодо нещодавнього матчу проти «Металіста 1925».

«Полісся» було близьким до перемоги над «Металістом 1925» у 29-му турі УПЛ. Щоправда, два пропущені голи на останніх хвилинах означали, що матч завершився з рахунком 3:3.

Попри втрачену перемогу, Шищенко залишився задоволеним грою своїх підопічних.

«Чудова гра. Я дуже вдячний за ту гру, яку ми показали сьогодні. Це був той футбол, який я хочу бачити: агресивний, хороший перехід від оборони до атаки і так само з атаки в оборону. Я дуже задоволений грою, ставленням. Виходило те, що ми і планували. Але це футбол і останні хвилини матчу — це була маленька трагедія, з якою ми справимось і будемо готуватись на останній матч сезону з «Шахтарем».

Ми планували заміни. Рахунок, насправді мав би бути 10:1, або 12:1. Якби ми забили усі ці м’ячі, я думаю, це була б закономірна перемога і рахунок. Але це футбол і від таких ситуацій він стає цікавішим. Те, що все вирішується наприкінці чемпіонату — це чудово, це підвищує рівень чемпіонату. Загалом цьогоріч цікаво подивитись, як ситуація розвиватиметься в верхній частині турнірної таблиці, але так само і в нижній частині.

Дуже цікавий чемпіонат для гравців і для команд. Я думаю, що в останньому турі буде дуже цікаво. В останньому турі треба буде тільки вигравати, хлопці відпочинуть від цієї гри і ми продовжимо підготовку до останнього матчу сезону. Поки будуть шанси, ми будемо боротись за єврокубки. Я дуже вдячний вболівальникам за підтримку на сьогоднішній грі. Для нас це дуже важливо і отримуємо дуже багато емоцій від них. Я думаю, що на останню гру з «Шахтарем» буде ще більше підтримки вдома. Ми будемо прагнути перемогти «Шахтар», — заявив Шищенко.

antonio

Recent Posts

Усик зізнався, чому підписав контракт з Поліссям

Чемпіон світу з боксу за версіями WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександр…

6 часов ago

Людмила Кіченок присвятила перемогу на US Open українцям

Українська тенісистка Людмила Кіченок прокоментувала перемогу у фіналі жіночого парного розряду US Open-2024. В п'ятницю…

15 часов ago

Крулько висловився про індивідуальну роботу Підручного з Санітрою

Очільник Федерації біатлону України Іван Крулько висловився про присутність екс-головного тренера чоловічої команду Юрая Санітри…

15 часов ago

Паралімпіада-2024: медальний залік після дев’ятого дня змагань

Відомо, як виглядає медальний залік літньої Паралімпіади-2024 у Парижі після дев'ятого змагального дня. Паралімпіада-2024 в…

18 часов ago

Українська спортсменка зробила різку заяву про росіян та білорусів на Паралімпіаді

Українська бігунка Людмила Даниліна виграла срібну медаль в бігу на 1500 метрів на Паралімпійських іграх в Парижі.…

20 часов ago

Людмила Кіченок стала чемпіонкою US Open у парному розряді

Українська тенісистка Людмила Кіченок стала переможницею US Open-2024 у жіночому парному розряді. В пʼятницю ввечері…

1 день ago