Новини

Пушич прокоментував нічию Шахтаря в матчі проти Дніпра-1

Головний тренер донецького «Шахтаря» Марино Пушич поділився думками щодо результату матчу проти «Дніпра-1».

В неділю «Шахтар» уперше втратив очки у весняній частині сезону в УПЛ. «Гірники» у матчі 29-го туру чемпіонату зіграли внічию з «Дніпром-1» з рахунком 1:1.

Згодом Пушич підбив підсумки матчу, який доводилося переривати кілька разів через повітряні тривоги.

«Сьогодні річ була не в грі. Скажу так, бо коли тобі доводиться грати в таких умовах, це, безсумнівно, дуже важко для обох команд. Хочу зазначити, що я дуже пишаюся своїми гравцями, які виходили сьогодні, бо ми вже оформили дубль, провели фантастичну єврокампанію і все одно виконали свій футбольний обов’язок, що нам вдалося досить добре. Але це не про гру, зовсім немає сенсу говорити про гру.

Обставини важкі для всіх нас, і ми маємо радіти можливості грати у футбол, але коли ми вже граємо, було б краще не мати перерв, бо такі тривалі матчі – це дуже складно всім. І це, звісно, не дуже добре впливає на футбол. Я думаю, що корисно було б обміркувати те, в яких умовах доводиться грати, якщо зараз, на жаль, така ситуація. Треба ще раз переглянути питання про місце проведення матчів, тому що це не добре для футболу загалом, – думаю, усі це розуміють і погоджуються.

Але я маю ще раз похвалити обидві команди за таку тривалу гру, за намагання перемогти та конкурувати одна з одною. Тому похвала обом командам та велика похвала моїм гравцям, які вже всього досягли, але все одно боролися, щоб перемогти в цій грі за таких обставин. Велика повага їм, а також суперникам, їм теж доводилося грати в таких самих умовах. Тому повага футболістам та, звісно, усім тренерам.

І я сподіваюся, що Федерація знайде рішення цьому питанню: можливо, треба грати в областях, де не так багато тривог, бо скажу ще раз: майже неможливо вимагати від гравців показувати результат за таких умов», — заявив фахівець.

antonio

Recent Posts

Легенда Челсі виніс вердикт Мудрику

Колишній гравець лондонського "Челсі" Флоран Малуда поділився думками щодо українського вінгера Михайла Мудрика. Після свого…

16 минут ago

Олімпійський чемпіон із боксу вірить у перемогу Ф’юрі над Усиком

Олімпійський чемпіон із боксу Одлі Харрісон поділився думками про майбутній реванш між Олександром Усиком та…

7 часов ago

Сіренко дав прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Український боксер важкої ваги Владислав Сіренко дав свій прогноз на реванш між Олександром Усиком та…

15 часов ago

Віттоцці розповіла про свою мету на зимовій Олімпіаді-2026

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу Ліза Віттоцці розповіла про перспективи своєї кар’єри та назвала мету…

16 часов ago

Колишній чемпіон світу назвав переможця реваншу Усик — Ф’юрі

Колишній чемпіон світу Ріддік Боу поділився очікуваннями від майбутнього реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном…

17 часов ago

Відомо, коли збірна України гратиме в ексклюзивній формі adidas

Генеральний директор "УАФ Маркетинг" Артемійс Рябовс висловився стосовно екіпірування національної збірної України. Цієї осені УАФ…

18 часов ago