Новини

Павлов поділився спогадами про перемогу Ворскли над Шахтарем у Кубку України

Колишній очільник полтавської «Ворскли» Микола Павлов висловився про перемогу над донецьким «Шахтарем» у фіналі Кубка України 15-річної давними.

У 2009 році «Ворскла» та «Шахтар» уже зустрічалися у фіналі Кубка України. Тоді полтавська команда виграла трофей, обігравши «гірників» 1:0.

Павлов, який був головний тренером команди на той час, розповів про свої спогади від того матчу.

«Ми пройшли гідних суперників: «Зірку», «Оболонь», «Металург» (Донецьк) і «Металіст». Найцікавіше, що всі матчі ми грали на виїзді. Цей важкий шлях показує, що «Ворскла» тоді була готова до фіналу.

Команда у нас була прекрасна – дружня, небайдужа. Мені не треба було до хлопців достукуватися, вони розуміли, що я від них вимагаю, ті, хто пройшов цей шлях, стали нашими попутниками й одновірцями. Тож я не повинен був їм пояснювати, наскільки важливий цей матч, а правильно виставити колектив, дати установки й пояснити, як протидіяти сильним суперникам.

Я дуже добре пам’ятаю гол Сачка. Маркоскі отримав шикарну розрізну передачу від Краснопьорова, взяв ініціативу на себе і пробив. Воротар відбив, і Вася добив головою у ворота. Я тоді не стримав емоцій, побіг йому назустріч і застрибнув на спину.

Що відчув, коли пролунав фінальний свисток? Весь тренерський штаб вибіг на поле, і ми з командою пішли подякувати нашим уболівальникам до трибун, святкували разом із ними. Пам’ятаю, зі мною біг наш масажист Володя. Він дивиться на мене і каже: «Невже це правда?». Я відповів: «Сам не зрозумію», — розповів Павлов сайту «Український футбол».

antonio

Recent Posts

Легенда Челсі виніс вердикт Мудрику

Колишній гравець лондонського "Челсі" Флоран Малуда поділився думками щодо українського вінгера Михайла Мудрика. Після свого…

53 минуты ago

Олімпійський чемпіон із боксу вірить у перемогу Ф’юрі над Усиком

Олімпійський чемпіон із боксу Одлі Харрісон поділився думками про майбутній реванш між Олександром Усиком та…

7 часов ago

Сіренко дав прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Український боксер важкої ваги Владислав Сіренко дав свій прогноз на реванш між Олександром Усиком та…

16 часов ago

Віттоцці розповіла про свою мету на зимовій Олімпіаді-2026

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу Ліза Віттоцці розповіла про перспективи своєї кар’єри та назвала мету…

17 часов ago

Колишній чемпіон світу назвав переможця реваншу Усик — Ф’юрі

Колишній чемпіон світу Ріддік Боу поділився очікуваннями від майбутнього реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном…

18 часов ago

Відомо, коли збірна України гратиме в ексклюзивній формі adidas

Генеральний директор "УАФ Маркетинг" Артемійс Рябовс висловився стосовно екіпірування національної збірної України. Цієї осені УАФ…

19 часов ago