Футбол

Поздєєв прокоментував розгромну поразку Колоса від Динамо в УПЛ

Виконувач обов’язків головного тренера ковалівського «Колоса» Олександр Поздєєв висловився про поразку команди київському «Динамо» в УПЛ.

Дебют Поздєєва як очільника «Колоса» виявився невдалим. Його підопічні зазнали розгромної поразки 0:5 у матчі 27-го туру УПЛ.

Згодом фахівець підсумував невдалий поєдинок для «Колоса».

«У нас був дуже сильний суперник. Ми провели гарний перший тайм. Але нас банально залишили фізичні сили. Не зуміли перебудуватися, бо продовжували грати у високому блоці. Почали фізично не встигати ніде. Ні в середині поля, ні в обороні. Вийшло так, як вийшло.

Коли ти добре готовий фізично, то довше зберігаєш концентрацію, пізніше втомлюєшся емоційно, голова краще працює. На полі більше руху. Хлопці дуже старалися, але фізично ми не готові до такого темпу. Десь треба швидше пересуватися, швидше реагувати на втрату м’яча, щоб не дати розігнати атаку на наші ворота. Ми мали варіант зіграти в низькому блоці і спробувати якось відбитися, але ми вирішили ризикнути.

Так, рахунок неприємний. Неприємно програвати. Особливо так. Після першого тайму було важко уявити, що рахунок буде 0:5. Це все втрата концентрації та фізичний стан. Тяжко сказати, коли саме в нас закінчилися сили. Перший гол ми пропустили після рикошету, а потім усе посипалося», — заявив Поздєєв.

antonio

Recent Posts

Вернидуб розкритикував суддівство в матчі Динамо — Кривбас

Головний тренер криворізького "Кривбасу" Юрій Вернидуб негативно оцінив суддівство в нещодавньому матчі проти київського "Динамо".…

11 минут ago

Ф’юрі купив шорти Усика за 10 000 доларів

Тайсон Ф’юрі надалі відзначався дивними вчинками перед боєм століття з Олександром Усиком. Тепер «Циганський король»…

41 минута ago

42-річний гравець несподівано повернувся у збірну України

Микола Рудницький повернувся у збірну України з волейболу після 8-річної перерви. «Синьо-жовті» продовжують готуватись до…

1 час ago

Відомо, скільки заробляє легенда Шахтаря в клубі

З'явилася інформація щодо розміру зарплати спортивного директора донецького "Шахтаря" Дарійо Срни. Напередодні портал CAKnowledge розкрив…

2 часа ago

В УАФ визнали суддівську помилку в матчі Шахтар — Динамо

Комітет арбітрів УАФ прокоментував один із суперечливих моментів у нещодавньому матчі між донецьким "Шахтарем" і…

3 часа ago

Суддя вкрав нокаут у Усика: фото

Всі експерти після бою відзначають, що суддя не мав зупиняти епізод у кінці 9-го раунду,…

6 часов ago