Новини

Михайленко оцінив суперників збірної України на юнацькому Євро

Головний тренер юнацької збірної України U-19 Дмитро Михайленко поділився думками щодо суперників команди на юнацькому чемпіонаті Європи.

Незабаром юнацька збірна України візьме участь на Євро-2024 (U-19). Українці зіграють у групі A з Північною Ірландією, Італією та Норвегією.

Напередодні Михайленко оцінив майбутніх суперників української збірної.

«Суперники? Я бачив тільки одну збірну — команду Італії, коли ми готувалися до матчу зі Швейцарією. Пам’ятаю її — італійці грали з великою перевагою, але поступилися — 0:1. Це я хочу сказати, що з усіма можна грати й усіх можна перемагати.

Як уболівальник я був на поєдинку Італія U-17 — Україна U-17 гравців 2006 року народження на Кіпрі. Хоча італійці тоді перемогли, там не було футболістів, які б переважали наших. Вони виграли лише за рахунок тактики, більш розумних дій на останніх 25-ти метрах поля та чіткої гри в обороні. Але це не була команда, яка мала велику перевагу. Звичайні футболісти, які багато уваги приділяють тактиці, — Італія така.

Що стосується Норвегії, то пройшли часи, коли вона грала в примітивний футбол. Зараз норвежці змінюють підхід до юнаків і грають атлетично й комбінаційно. Нам уже доводилося зустрічатися з Норвегією, і суперник демонстрував дуже гідний рівень. Там багато гравців провідних європейських клубів, тому це буде гідний супротивник», — заявив фахівець.

antonio

Recent Posts

Ще один тренер відмовив Баварії

Баварії відмовив черговий тренер. Клуб вийшов на головного тренера Бенфіки Рогера Шмідта. Проте умовити його…

17 минут ago

Де Дзербі пояснив, чому йде з Брайтона

Головний тренер Роберто де Дзербі прокоментував своє рішення піти з Брайтона після завершення цього сезону.…

46 минут ago

Пеп Гвардіола: Я залишаюсь в Манчестер Сіті на наступний сезон

Пеп Гвардіола наполягає на тому, що він продовжить керувати Манчестер Сіті в наступному сезоні, навіть якщо команда виграє…

1 час ago

Берінчик став чемпіоном світу WBO в легкій вазі

Український боксер легкої ваги Денис Берінчик став чемпіоном світу за версією WBO. Вранці неділі Берінчик…

2 часа ago

Бущан прокоментував досягнення 150 зіграних матчів за Динамо

Воротар київського "Динамо" Георгій Бущан висловився щодо досягнення позначки в 150 зіграних матчів за команду.…

2 часа ago

Шовковський висловився про нещодавні травми гравців Динамо

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський розповів про нещодавні ушкодження гравців команди. Під час матчу…

3 часа ago