Підписавши контракт із «Динамо», нападник Владислав Кулач поділився своїми емоціями від переходу і планами на майбутній сезон.

– Я довго чекав цього моменту, оскільки вже місяць перебуваю в команді, встиг познайомитися з хлопцями й адаптуватися в колективі, звик до тренувального процесу. Звичайно, радий, що підписав контракт із «Динамо», перейшов у цей великий клуб. Буду робити все можливе, щоб допомагати команді в кожній грі та вигравати титули.

– Рідко, коли тренер знає новачка так добре, в цьому плані місяць зборів позитивно вплинув на знайомство Мірчі Луческу з вами?

– Думаю так, адже тренер побачив мене у справі і склав враження про мої можливості. Це добре, що я провів всі збори з командою в статусі потенційного новачка.

– Під час передсезонної підготовки ви виконали багато роботи, провели складні, емоційні контрольні матчі, часто переїжджали з місця на місце. Які враження у вас залишилися?

– На те це і збори, щоб зустрітися з різними суперниками з різних країн – тим цікавіше, що ігри міжнародні. На зборах завжди важко. Думаю, в чемпіонаті ігри будуть трохи іншими, хоча зараз і в Україні всі команди хорошого рівня. Для того ми старанно і багато працювали, щоб досягати результату як в чемпіонаті, так і в кубку і Лізі чемпіонів. Будемо робити все можливе, щоб радувати вболівальників і якомога частіше перемагати.