Новини

Шищенко прокоментував поразку Полісся від Динамо в УПЛ

Виконувач обов’язків головного тренера житомирського «Полісся» Сергій Шищенко відреагував на поразку від київського «Динамо» в українській Прем’єр-лізі.

В неділю «Полісся» зазнало розгромної поразки в матчі 25-го туру УПЛ проти «Динамо» з рахунком 0:3. Житомирська команда залишається на 6-му місці в турнірній таблиці УПЛ з 39 очками в активі.

Згодом Шищенко відреагував на події, що відбувалися на футбольному полі.

«Тут нема про що особливо говорити. Ви сьогодні бачили що була одна команда на футбольному полі, на жаль. У нас нічого не виходило. Будемо аналізувати, будуть зроблені висновки. Але це буде після аналізу, зараз я не можу багато сказати, бо сьогодні футболу не було. Футболісти грають з емоціями, але трішки треба емоції направляти в правильне русло, а не на те, щоб були жовті чи червоні картки. Це проблеми самих футболістів і вони повинні розуміти чому так.

Макуана до кінця сезону вибув. Шабанов хворів, у нього була температура, він був в заявці, але не працював в загальній групі, йому потрібен час. Ндукве захворів. В нас є певні проблеми, але є і хороші футболісти, які можуть виконувати ті вимоги, які я хочу бачити, які я хочу, щоб вони показували кожну гру і давали якість. Ті хлопці. які зараз є — вони в обоймі, вони максимально працюють.

Ще є достатньо ігор, щоб «Полісся» потрапило в єврокубки, будемо туди рухатись. З такою грою тяжко, але ми будемо старатись це зробити. Ви бачите, що чемпіонат дуже якісний, всі команди однакові. В кожній грі — бій, в кожній грі важко грати одне з одним. Тому, я думаю,. що «Полісся» — амбітний клуб, який хоче розвиватись, рухатись до єврокубків, але треба бути стабільними в плані гри, в плані результату, щоб виконати це завдання. В нас плани максимальні і настрій потрапити в єврокубкову зону. Ще не все втрачено», — заявив фахівець.

antonio

Recent Posts

Суддя вкрав нокаут у Усика: фото

Всі експерти після бою відзначають, що суддя не мав зупиняти епізод у кінці 9-го раунду,…

2 часа ago

Усик — Ф’юрі (відео нокдауну та бою)

В ніч із суботи на неділю 19 травня 2024 року в саудівському Ер-Ріяді відбувся бій…

3 часа ago

Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі та став новим абсолютним чемпіоном світу

В ніч із суботи на неділю в саудівському Ер-Ріяді відбувся довгоочікуваний бій за звання абсолютного…

3 часа ago

Усик в дуже оригінальному образі вже на ринзі (фото)

Олександр Усик в образі Гетьмана вийшов першим на ринг. Ми презентуємо вам фото з презентації…

4 часа ago

Шовковський прокоментував перемогу Динамо над Кривбасом в УПЛ

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Шовковський поділився думками щодо перемоги його підопічних над криворізьким "Кривбасом".…

6 часов ago

Відомий склад олімпійської збірної України на прийдешній міжнародний турнір

Названо склад олімпійської збірної України на міжнародний турнір, що незабаром відбудеться у Франції. Про це…

6 часов ago