Новини

Друг Мілевського відповів на звинувачення щодо підкупу футболістів Минаю перед матчем із Динамо


Сергій Третьяк, друг ексгравця «Динамо» Артема Мілевського, відповів на звинувачення щодо спроби підкупу гравців «Минаю» перед матчем проти киян.

Напередодні в ЗМІ зʼявилася інформація про те, що «Минай» відправив до УАФ документи стосовно спроби підкупу двох гравців команди перед перенесеним матчем 16-го туру УПЛ проти «Динамо» (1:3).

Згодом Ігор Бурбас повідомив про те, що Третьяк намагався підкупити Дмитра Нємчанінова та Євгена Скибу. Тим не менш, сам Третьяк звинувачення відкидає.

Артем (Мілевський — прим.) закінчував кар’єру в «Минаї». І ми вирішили на твічі зробити стрім із колишнім гравцем «Минаю» і нинішніми, запросивши Нємчанінова і Скибу. Вони сказали, що в них тренувальний режим, і Любенович їх у такий час не відпустить. Я запропонував зустрітися на чай, Нємчанінов погодився.

У нас зайшла розмова про майбутній матч «Минаю» з «Динамо». Я знав, що «Шахтар» стимулював Минай у розмірі 100 тисяч за нічию і 150 за перемогу над «Динамо». Нємчанінов мені підтвердив цю інформацію.

Але у мене була ще інсайдерська інформація (не можу розголошувати джерело), що деякі гравці «Минаю» мають намір злити матч «Динамо». Я прямо запитав у Нємчанінова: «Ходять чутки, що серед вас є щури, які не хочуть відбирати очки і збираються програти «Динамо». Це правда?». Немчанінов сказав, що це неправда. Я кажу: «Але ж ти починаєш у складі». Дмитро відповів: «Я починаю, тому що був у складі, коли матч перервали. Але я нічого не знаю про нечесну гру, яка планується».

Ну гаразд, раз не знаєш, дізнаюся у Скиби. Поїхав промацати його. Він теж підтвердив, що «Шахтар» стимулює «Минай», але спростував, що гравці ужгородського клубу мають намір здати матч. Тоді я йому сказав: «Я поставив фору – 1.5 «Динамо». Скиба відповів: «Я зроблю все, щоб твоя ставка не зіграла».

Ми посміялися і розійшлися. А далі ви самі все бачили. Нємчанінов, який каже, що я йому нібито пропонував п’ять тисяч доларів, а він відмовився, якимось дивом забиває автогол. Ну смішно ж», — заявив Третьяк «Українському футболу».

antonio

Recent Posts

УЄФА покарав 13 клубів, включно з Шахтарем. Порту загрожує умовний бан

Інстанція, котра здійснює фінансовий контроль клубів, покарає порушників, які мають борги перед іншими командами, співробітниками,…

1 час ago

Ще один тренер відмовив Баварії

Баварії відмовив черговий тренер. Клуб вийшов на головного тренера Бенфіки Рогера Шмідта. Проте умовити його…

2 часа ago

Де Дзербі пояснив, чому йде з Брайтона

Головний тренер Роберто де Дзербі прокоментував своє рішення піти з Брайтона після завершення цього сезону.…

2 часа ago

Пеп Гвардіола: Я залишаюсь в Манчестер Сіті на наступний сезон

Пеп Гвардіола наполягає на тому, що він продовжить керувати Манчестер Сіті в наступному сезоні, навіть якщо команда виграє…

3 часа ago

Берінчик став чемпіоном світу WBO в легкій вазі

Український боксер легкої ваги Денис Берінчик став чемпіоном світу за версією WBO. Вранці неділі Берінчик…

3 часа ago

Бущан прокоментував досягнення 150 зіграних матчів за Динамо

Воротар київського "Динамо" Георгій Бущан висловився щодо досягнення позначки в 150 зіграних матчів за команду.…

4 часа ago