Новини

Костюк відреагувала на перемогу над сьомою ракеткою світу

Українська тенісистка Марта Костюк поділилася враженнями від перемоги над сьомою ракеткою світу Чжен Ціньвень.

Напередодні Костюк у трьох сетах обіграла Чжен Ціньвень у драматичному матчі 1/8 фіналу турніру WTA 500 у Штутгарті — 6:2, 4:6, 7:5.

Згодом українська тенісистка розповіла про свої емоції від перемоги.

«Як мені все це вдалося? Я не знаю. У другому сеті я була дуже близька, у мене були шанси, але я не скористалася ними. Я трохи засмутилася, вже не вірила, що зможу виграти цей матч. За рахунку 5-4 вона була близька до перемоги. Усі її матчболи — це були якісь неймовірні розіграші. Тож я не знаю… Можливо, я трохи заслужила цю перемогу (сміється — прим.).

Що я зробила, щоб швидко зібратися після програшу другої партії? Якщо чесно, навіть якби я програла поєдинок, я б усе одно була досить задоволена тим, як я трималася. Насправді це нелегко, коли граєш проти тенісистки з топ-10 або просто сильної суперниці, коли ти маєш ці шанси, але тобі не вдається їх реалізувати. І ти думаєш, мовляв, ну все, я втратила шанси, тепер треба зробити щось надзвичайне. Звісно, це додає тиску, але для мене це чудова перемога. Зараз уже дуже пізно, тож дякую глядачам за те, що залишилися і дивилися.

Загалом це був чудовий матч. Я дуже вдячна, коли такі матчі трапляються. Незважаючи на результат, саме такі матчі підштовхують тебе розвиватися, змушують тебе грати на межі власних здібностей. Тому це неймовірно, що я виграла сьогодні.

Як мені вдалося вистояти психологічно, коли я відігрівала ці матчболи? Не знаю (сміється — прим.). Однозначно не треба рахувати ці матчболи. Я намагалася просто грати очко за очком. У мене не було багато можливостей зробити брейк у третій партії. Тому я просто боролася. Після програшу першого гейму я весь час поступалася, намагалася наздогнати її і відігратися. Я дуже щаслива, що мені вдалося це зробити», — заявила Костюк.

antonio

Recent Posts

Легенда Челсі виніс вердикт Мудрику

Колишній гравець лондонського "Челсі" Флоран Малуда поділився думками щодо українського вінгера Михайла Мудрика. Після свого…

11 минут ago

Олімпійський чемпіон із боксу вірить у перемогу Ф’юрі над Усиком

Олімпійський чемпіон із боксу Одлі Харрісон поділився думками про майбутній реванш між Олександром Усиком та…

7 часов ago

Сіренко дав прогноз на реванш Усик — Ф’юрі

Український боксер важкої ваги Владислав Сіренко дав свій прогноз на реванш між Олександром Усиком та…

15 часов ago

Віттоцці розповіла про свою мету на зимовій Олімпіаді-2026

Італійська біатлоністка, дворазова чемпіонка світу Ліза Віттоцці розповіла про перспективи своєї кар’єри та назвала мету…

16 часов ago

Колишній чемпіон світу назвав переможця реваншу Усик — Ф’юрі

Колишній чемпіон світу Ріддік Боу поділився очікуваннями від майбутнього реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном…

17 часов ago

Відомо, коли збірна України гратиме в ексклюзивній формі adidas

Генеральний директор "УАФ Маркетинг" Артемійс Рябовс висловився стосовно екіпірування національної збірної України. Цієї осені УАФ…

18 часов ago