Новини

Відморозок на всю голову або безстрашний боєць: Чарлі Зеленофф, якого били Тайсон, Уайлдер і Мейвезер

Ім’я Чарлі Зеленофф вам навряд чи про щось говорить, однак ви напевно чули про відморозка, який в інтернеті писав всякі гидоти на зірок світового боксу, а після отримував від них по заслугах.

Так ось, Зеленофф — це і є та людина. Незважаючи на те, що його професійна кар’єра зовсім не цікава, його подальші дії звернули на себе увагу мільйонів людей по всьому світу.

Так, інтернет-троль вже встиг відхопити від Деонтея Уайлдера,доньці якого він почав погрожувати. Зеленофф писав в мережі, що заклеїть їй рот скотчем, після чого відомий нокаутер не витримав і як слід побив кривдника.

Ще один боксер, якого вивів Чарлі, — Флойд Мейвезер-старший. Одного разу Зеленофф напав на нього зі спини, за що тут же пропустив серію ударів від прихильників боксера.

Наражався Чарлі і на сина Майка Тайсона, який ніколи не відзначався в боксі. Все закінчилося також швидко: провокація, серія пропущених ударів і втеча від більш сильного опонента.

У мережі безліч роликів з Чарлі і багато хто впевнений, що до непереможного боксера йому дуже далеко, а ось до статусу відморозка він уже впевнено дотягнув.

Editor

Recent Posts

Зоря змінила місце своєї прописки

Луганська "Зоря" офіційно змінила місце своєї прописки. Після початку російської збройної агресії на Донбасі "Зоря"…

37 минут ago

Польська біатлоністка Моніка Хойніш-Старенга стала мамою

Бронзова призерка чемпіонату світу 2013 року, польська біатлоністка Моніка Хойніш-Старенга стала мамою. Про радісну подію…

57 минут ago

Екстренер Дюбуа дав прогноз на бій Усик — Ф’юрі

Британський тренер Шейн МакГіган висловився щодо прийдешнього поєдинку між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі. За…

1 час ago

Леоненко розкритикував УАФ за скандал із Дем’яненком

Колишній гравець "Динамо" Віктор Леоненко висловився щодо нещодавнього інциденту за участі колишнього віцепрезидента УАФ Анатолія…

2 часа ago

Реал прийняв важливе рішення про майбутнє Луніна

Мадридський "Реал" зробив українському воротарю Андрію Луніну пропозицію щодо продовження контракту. Про це напередодні повідомив…

2 часа ago

Українські спортсмени отримали рекомендації щодо контактів з росіянами та білорусами на Олімпіаді

Українські спортсмени отримали рекомендації стосовно можливих контактів з представниками Росії та Білорусі на літній Олімпіаді-2024.…

2 часа ago