Новини

В Україну не збирається: скандальний вінгер Динамо став чемпіоном у своїй лізі

Конфліктний вінгер київського Динамо та збірної Люксембургу Жерсон Родрігес, який зараз виступає за Слован, виграв зі своєю командою чемпіонат Словаччини.

Вчора, 13 квітня, Слован у поєдинку п’ятого туру Чемпіонської групи на власній арені зіграв внічию з Дунайскою Стредою (0:0). Після цього матчу братиславський клуб набрав 67 очок і став недосяжним для Спартака з Трнави, який йде другим та відстає на 19 залікових балів.

Такий гандикап команди Родрігеса значить, що Слован за п’ять турів до завершення сезону достроково став шостий раз поспіль чемпіоном Словаччини.

Раніше нашому сайту давала ексклюзивне інтерв’ю колишня дівчина Родрігеса Ольга Янчук. Екскохана футболіста зазначала, що люксембуржець не планує повертатися до Києва.

Нагадаємо, що Жерсон став скандально відомий через свої проблеми з дисципліною. Півзахисника в березні 2022 року відрахували з французького Труа, у складі якого він виступав на правах оренди з Динамо.

Ще раніше він влаштував бійку з капітаном Анкарагюджю Анте Кулушичем. Проблеми з дисципліною також завадили футболісту повноцінно розкритися в Динамо.

sportnews

Recent Posts

Різник прокоментував здобуття Шахтарем чемпіонства УПЛ

Воротар донецького "Шахтаря" Дмитро Різник висловився про здобуття командою чемпіонства України. В суботу "Шахтар" офіційно…

24 минуты ago

Футболіст збірної України навів галасу в соцмережах Англії

Уболівальники англійського Борнмута визнали захисника збірної України Іллю Забарного найкращим футболістом команди сезону-2023/2024. Про це інформує офіційна…

25 минут ago

Усик привітав Ломаченка з перемогою над Камбососом

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик привітав Василя Ломаченка з…

53 минуты ago

Ломаченко прокоментував перемогу над Камбососом

Новоспечений чемпіон світу в легкій вазі за версією IBF Василь Ломаченко висловився про свою перемогу…

1 час ago

Лунін чи Куртуа: тренер воротарів Реала зробив вибір на фінал Ліги чемпіонів

Тренер воротарів "Реала" Луїс Льопіс поділився думками щодо того, хто має зіграти у воротах у…

2 часа ago

Довбик назвав збірні, з якими Україна буде приречена на Євро-2024

Нападник «Жирони» та національної збірної України Артем Довбик оцінив шанси синьо-жовтих виграти Євро-2024 у Німеччині.…

3 часа ago