Новини

Сабо пояснив, чому Динамо втрачає очки в УПЛ

Легендарний український тренер Йожеф Сабо поділився думками щодо нещодавніх виступів київського «Динамо».

В понеділок «Динамо» зіграло внічию в матчі 23-го туру УПЛ проти черкаського «ЛНЗ» із рахунком 1:1. Наразі кияни відстають від донецького «Шахтаря» в турнірній таблиці УПЛ на 4 очки.

Напередодні Сабо розповів, чому «Динамо» втрачає очки в чемпіонаті.

«У київському «Динамо» працюють мої вихованці. Той самий Саша Шовковський, який став головним тренером. Щось не виходить, але це тому, що нема виконавців високого класу.

«Коли я дивлюсь чемпіонат Англії чи Німеччини, де зібрані найкращі футболісти, які з м’ячем працюють, як артисти у цирку. Прийом м’яча, технічні прийоми – все на найвищому рівні. В нас цього, на жаль, немає. Чому? Війна. Вибрали всю молодь, яка була у юнаках, у молодіжці. У «Динамо», якщо говорити про футболістів, якими можна похвалитися, це Бражко, про якого я говорив раніше. Але у матчі з «ЛНЗ» і він був не в найкращій формі. Мабуть, втомився хлопець. Але сподіватимемося на краще.

«Динамо» втратило два дуже важливі очки. А я ще місяць-півтора тому казав, що чемпіоном стане «Шахтар», який боротиметься із «Динамо» за чемпіонство. У Максимова дуже добре виходило у «Дніпрі-1», але зараз, певне, травми внесли свої корективи. Я не бачу у їхніх діях гру. Так само, як не побачив її і в матчі «Динамо».

Раніше у грі «Динамо» була агресія, швидкість, забігання на флангах, передачі в середину на випередження. Все це робилося на швидкості. Нас так вчили. І потім ми вже самі вчили та говорили, що гравець середньої лінії не має права обводити суперника на своїй половині поля, бо це може закінчитись голом у свої ворота. Ні в якому разі! Цього всього немає, і в цьому не головний тренер винен. А ті тренери, які закладають базу у школах. Адже молодь не має великого ігрового досвіду», — заявив Сабо сайту «Террикон».

antonio

Recent Posts

Долганський висловився про боротьбу Ворскли за збереження прописки в УПЛ

Виконувач обов'язків головного тренера полтавської "Ворскли" Сергій Долганський поділився думками щодо завдань команди наприкінці сезону.…

10 минут ago

Бондар відреагував на перемогу Шахтаря у фіналі Кубка України

Центральний захисник донецького "Шахтаря" Валерій Бондар висловився про перемогу команди у фіналі Кубка України. В…

11 минут ago

Усик розкритикував відкрите тренування Ф’юрі

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик висловився…

30 минут ago

Срна підбив підсумки сезону для Шахтаря

Спортивний директор донецького "Шахтаря" Дарійо Срна поділився думками щодо виступів команди в сезоні 2023/24. Попри…

51 минута ago

Усик розповів, коли планує завершити кар’єру

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик розповів, коли має намір…

1 час ago

Пушич розповів про свою мрію в Шахтарі

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич розкрив свою головну мрію на цій посаді. Після перемоги…

1 час ago