Новини

Футболіст збірної України розповів про знущання в клубі

Гравець польської «Лехії» Максим Хлань поділився подробицями свого перебування в «Зорі». За незгоду підписувати контракт на умовах клубу футболіста відсторонили від ігор. «Хлань» залишив команду, розкрився в «Лехії» і зіграв за молодіжну збірну України.

Перспективний український півзахисник Максим Хлань свою кар’єру продовжує у Польщі. Минулого року футболіст розірвав контракт із «Зорею» та перейшов у «Лехію» із Ґданська. Причиною послугував конфлікт з керівництвом клубу.

«Я розірвав чинний контракт в односторонньому порядку. З мене фактично просто знущалися. Це все відкрито, це кожен з гравців «Зорі» може підтвердити.

Потім, коли мені сказав… сказали, не буду на особистості переходити, що я в ці півроку, що залишалися, буду тільки бігати по колу, навіть м’яча не буду торкатися. Це була підготовка до чого? Це було аморально з їхнього боку», — розповів Хлань у проєкті «Трендець».

Хлань був готовий продовжити співпрацю з «Зорею». Але клуб наполягав на підписанні контракту на неприйнятних для гравця умовах. І почав тиснути на футболіста.

«Я завжди був відкритий до діалогу з клубом. Був готовий підписувати новий контракт. Казав, на яких умовах готовий це зробити, але клуб повідомив, що хоче пролонгацію тільки на п’ять років.

І після цього пішла, як то кажуть, коса на камінь. З’явилися з боку клуба знущання на мою адресу. Кажу, не приховуючи цього. Але я також розумів і тренерський штаб. Він вимушено робив той чи інший крок.

Мене не допускали до тренувань, на обіди, до тренажерної зали. Потім десь два місяці я провів в команді U19. Я «Зорі» завдячував деякий час, вони мені допомагали. Але до мене ніхто крок так і не зробив. Тому вже вийшло, як вийшло», — розповів футболіст.

antonio

Recent Posts

В Зорі визначилися з кандидатурою головного тренера команди

З'явилася інформація стосовно потенційного головного тренера луганської "Зорі" на наступний сезон. Після відходу з "Зорі"…

2 минуты ago

Світоліна перемогла росіянку на турнірі WTA 1000 в Римі

Перша ракетка України Еліна Світоліна обіграла російську тенісистку Анну Калінську на турнірі WTA 1000 в…

22 минуты ago

Валенсія з Яремчуком зіграла внічию з Райо Вальєкано в Ла Лізі

"Валенсія" з Романом Яремчуком у складі не змогла обіграти "Райо Вальєкано" в нещодавньому матчі іспанської…

42 минуты ago

Скрипник висловився про можливу відставку з Металіста 1925

Головний тренер харківського "Металіста 1925" Віктор Скрипник поділився думками щодо своєї можливої відставки. Наразі період…

1 час ago

Бєлік розкрив подробиці конфлікту з Іщенком після матчу Шахтар — Динамо

Старший тренер юнацької команди донецького "Шахтаря" Олексій Бєлік висловився про свій конфлікт з керівником дитячо-юнацької…

1 час ago

Усик розповів, чи думає він про Ф’юрі перед їхнім поєдинком

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик поділився думками щодо свого…

2 часа ago