Новини

Промоутер Ф’юрі дав прогноз на бій британця проти Усика

Френк Воррен, промоутер чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсона Ф’юрі, поділився думками щодо прийдешнього бою британця проти Олександра Усика.

За трохи більше, ніж місяць Усик (21-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) визначать між собою долю титулу абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Лідери хевівейту зустрінуться в ринзі в саудівському Ер-Ріяді 18 травня.

На думку Воррена, Ф’юрі відправить Усика в нокаут в їхньому поєдинку.

«У Тайсона завжди є план A, B і план C, а що ще важливіше – у нього велике серце. Хочу сказати одну річ про Ф’юрі: якщо він побачить найменшу тріщину в обороні, або якусь слабкість, він цим скористається. Ось чому це такий захоплюючий бій.

З іншого боку, Усик побачив деякі недоліки Тайсона у бою з Нганну і може їх використати. Я впевнений у цьому. Усик – чудовий суперник. Хлопець б’ється на високому рівні з аматорських часів.

Все ж таки Дюбуа показав його ахіллесову п’яту. Усик ніколи не зможе позбутися цього. Даніель тоді майже впорався зі своїм завданням.

Так що я думаю, що Тайсон нокаутує його, як я колись передбачав, що він нокаутує Вайлдера. Мені дуже хочеться, щоб він це зробив. Ф’юрі зупинить Усика, але це буде захоплюючий бій. У нас є два непереможні бійці, і 18 травня дізнаємося, хто найкращий», — заявив промоутер.

antonio

Recent Posts

Сабо дав прогноз на бій Усик — Ф’юрі

Легендарний український футбольний тренер Йожеф Сабо висловився щодо прийдешнього бою між Олександром Усиком та Тайсоном…

18 минут ago

Футболіст Слована розповів про витівки скандального футболіста Динамо

Півзахисник "Слована" Юрай Куцка поділився спогадами про перебування в клубі люксембурзького форварда Жерсона Родрігеса. Кілька…

38 минут ago

Усик розповів про вагу, в якій проведе бій проти Ф’юрі

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик висловився…

57 минут ago

Берінчик висловився про можливий бій проти Ломаченка

Український боксер легкої ваги Денис Берінчик поділився думками щодо потенційного поєдинку проти Василя Ломаченка. Напередодні…

1 час ago

Зоря відмовилася продавати свого лідера

Луганська "Зоря" не захотіла продавати свого нападника Едуардо Герреро. Про це напередодні повідомив журналіст Володимир…

2 часа ago

Леоненко зробив попередження Довбику

Колишній гравець "Динамо" та збірної України Віктор Леоненко поділився думками щодо виступів Артема Довбика в…

2 часа ago