Новини

Експерт поділився очікуваннями від гри Шахтар — Чорноморець

Відомий український тренер Олег Федорчук поділився думками щодо матчу 1/2 фіналу Кубка України між донецьким «Шахтарем» та одеським «Чорноморцем».

У середу «Шахтар» та «Чорноморець» розіграють між собою першу путівку до фіналу Кубка України в сезоні 2023/24. Матч розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Напередодні Федорчук дав свій прогноз на прийдешню гру.

«До гри 22-го туру УПЛ проти Полісся, яке «Чорноморець» просто розірвав (4:1), явним фаворитом для мене був «Шахтар». Однак після тієї феєрії, що влаштували підопічні Романа Григорчука у Житомирі… Не думаю, що «гірникам» буде просто здобути перемогу і пройти до фіналу, не напружуючись. Якщо «Чорноморець» знову буде грати так само легко і впевнено, як на вихідний, то «Шахтар» може й йокнути.

Та, може бути й таке, як у картах, коли після туза, наступною йде дама, а не десятка. Тобто, не виключаю такого варіанту, що «Чорноморець» забив у Житомирі на декілька ігор наперед і нічого в них у Львові не вийде. Але цей варіант малоймовірний, як на мене.

Чуйка, що на нас очікує у цій грі додатковий час і, можливо, серія пенальті. Якщо так і буде, то переможе в підсумку та команда, у якої лава запасних довша – «Шахтар», — заявив фахівець сайту «Український футбол».

antonio

Recent Posts

Почеттіно попередив про серйозність травми Мудрика

У лондонському «Челсі» опублікували нові подробиці щодо стану здоров’я Михайла Мудрика. Українець отримав небезпечну травму…

13 минут ago

Вагу Усика неправильно назвали під час зважування

Вагу Олександра Усика за підсумками офіційного зважування перед боєм проти Тайсона Ф'юрі було названо неправильно.…

43 минуты ago

Степаненко прокоментував здобуття Шахтарем золотого дублю

Півзахисник та капітан донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко поділився думками щодо здобуття командою золотого дублю. За…

1 час ago

Бій століття: Анонс поєдинку Олександр Усик — Тайсон Ф’юрі

Після років суперечок, образ та переносів цей день настав - у суботу, 18 травня, Олександр…

2 часа ago

Попов розповів, на що очікувати від збірної України на Євро-2024

Центральний захисник київського "Динамо" Денис Попов поділився очікуваннями від виступів національної збірної України у фінальній…

2 часа ago

Пушич прокоментував чутки про відхід із Шахтаря

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич висловився щодо чуток про його можливий перехід до "Феєнорда".…

3 часа ago