Новини

Маркевич оцінив виступи збірної України в березневих матчах

Головний тренер львівських «Карпат» Мирон Маркевич поділився враженнями від березневих матчів національної збірної України.

В березні збірна України двічі здобула вольову перемогу над Боснією і Герцеговиною (2:1) та Ісландією (2:1). Таким чином, підопічні Сергія Реброва гарантували собі вихід у фінальну частину Євро-2024.

Напередодні Маркевич поділився думками щодо останніх матчів української збірної.

«Я не буду оригіналом, коли скажу, що в поєдинку з боснійцями від наших хлопців чекали більшого. Можливо, десь не знайшли вагомої протидії взятій господарями тактичній схемі з трьома центральними захисниками, але півтора тайму всі спроби пробитися до воріт балканців були безуспішними. Ба більше, до гольових моментів справа взагалі не доходила.

Що змінилося між матчами? З’явилася швидкість, як у маневрах на полі, так і в роботі з м’ячем. Заслуга в цьому, передусім, Віктора Циганкова. Ефективно виконував роль наконечника Роман Яремчук. Та довіра з боку тренерського штабу в його нинішній команді, «Валенсії», пішла йому на користь.

Він знову впевнений у своїх силах, знову заточений на взяття воріт суперника. Яремчук — більш різноплановий нападник, ніж Довбик, і це вчора допомагало тримати в напрузі оборону ісландців. І десь можна тільки позаздрити Реброву, в якого є з кого вибирати», — заявив Маркевич сайту Zbirna.com.

antonio

Recent Posts

Суркіс поставив крапку в історії з поверненням Луческу в Динамо

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував чутки про повернення до клубу Мірчі Луческу. Напередодні румунські…

31 минута ago

Ексфутболіст Динамо розповів, чому йому не вдалося заграти за киян

Відомий український нападник Олександр Гладкий поділився спогадами від своїх виступів за київське "Динамо". В кар'єрі…

7 часов ago

Ексчемпіон світу вірить у перемогу Камбососа над Ломаченком

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Джей Опетая поділився очікуваннями від бою між Джорджем Камбососом…

8 часов ago

Ребров висловився про останні успіхи збірних України

Головний тренер національної збірної України та віцепрезидент УАФ Сергій Ребров прокоментував нещодавні успіхи збірних України.…

10 часов ago

Британський боксер висловився про бій Усик — Ф’юрі

Британський боксер Дензел Бентлі поділився очікуваннями від прийдешнього бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.…

10 часов ago

Лунін — у старті Реала на півфінал Ліги чемпіонів проти Баварії

Український воротар Андрій Лунін опинився в стартовому складі мадридського "Реала" на  матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів…

10 часов ago