Біатлон

Експрезидент Федерації біатлону України оцінив результати в сезоні 2023/24

Колишній президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак поділився думками щодо результатів збірної України в попередньому сезоні.

Минулого тижня в канадському Кенморі завершився сезон Кубка світу з біатлону 2023/24. Напередодні Бринзак підбив підсумки виступів української збірної.

«Так сталося, що трошки розбалансовано в команді. То довга розмова. Те, що сьогодні є, – воно не могло бути в цьому сезоні краще. Треба це все робити, вибудовувати з нуля, тому що дехто зазнався трошки, міняти вже треба. Дехто застоявся. Омолоджувати, звісно, треба.

По-новому починати роботу треба. Все це треба якось, я не знаю навіть, як сказати… Відновлювати нашу біатлонну славу, результати, підготовку, все інше. Я думаю, впораються з цим.

Для мене його (сезон — прим.) важко оцінити. Для того, щоб оцінити, треба знати, що сталося, чому. Іде своїм шляхом команда. Нове керівництво, нові тренери. Я думаю, впораються.

Я давав оцінку, коли займався цим. Якось мені легше було давати оцінку своєї роботи. А зараз важко сказати щось. Сам переживаю, сам уболіваю, сам дивлюся, сам хочу, щоб медалі вигравали. Але розумію реалії наші сьогоднішні.

Треба виправляти, час для цього потрібен. Так одразу це все не станеться. Треба брати молодь. Це вже на наступну Олімпіаду, на цю (2026 року – прим.) вже важко. А на наступну можна.

Є перспективні хлопці, є дівчата непогані. Якщо все буде нормально з підготовкою та мікрокліматом у команді, психологічним станом, то можна знову команду формувати», — наводить слова Бринзака Tribuna.com.

antonio

Recent Posts

Тренер показав червону картку арбітру в матчі чемпіонату України (відео)

Нещодавній матч Першої ліги між запорізьким "Металургом" та хмельницьким "Поділлям" запам'ятався курйозним епізодом. Він стався…

33 секунды ago

Шахтар привіз свої чемпіонські трофеї на Донеччину

Донецький "Шахтар" привіз трофеї, здобуті в цьому сезоні, до Донецької області. Про це повідомила клубна…

7 часов ago

Світоліна виграла свій перший матч на турнірі WTA в Страсбурзі

Перша ракетка України Еліна Світоліна вдало розпочала захист титулу турніру WTA 500 в Страсбурзі. Напередодні…

7 часов ago

Збірна України програла стартовий матч на юнацькому Євро

Юнацька збірна України U-17 розпочала свої виступи на цьогорічному чемпіонаті Європи з поразки. В понеділок…

10 часов ago

Несправедливість і скандал в українському боксі: чемпіонка країни вийшла із заявою

Чемпіонка України з боксу Тетяна Коб зробила відкриту заяву до вболівальників та усієї спортивної спільноти…

11 часов ago

Нереальний успіх зірки збірної України: підопічний Реброва потрапив до топу

Нападник "Жирони" та національної збірної України Артем Довбик потрапив до символічної команди сезону чемпіонату Іспанії…

11 часов ago