Новини

Кривбас зіграє матч проти Колоса в траурних пов’язках

Криворізький «Кривбас» зіграє матч 21-го туру української Прем’єр-ліги проти ковалівського «Колоса» в траурних пов’язках.

Про це напередодні повідомив віцепрезидент клубу Артем Гагарін. Причиною такому рішенню стала ракетна атака Росії на Кривий Ріг.

«Команда готується у штатному режимі. Підходимо до матчу, на щастя, без нових втрат. Трішки нагадала нам про себе погода: футболістам довелося потренуватися зі снігом, але це додало тільки позитивних емоцій. На відміну від нещодавнього чергового акту тероризму від країни 404. Атака рашистів на Кривий Ріг стала для нашої команди, Кривого Рогу, усієї України, великим ударом. Є загиблі, поранені серед мирного населення, зруйновані будинки людей.

Однією з постраждалих стала працівниця ФК «Кривбас», якій дивом вдалося вижити. На гру з «Колосом» ми вийдемо з траурними пов’язками. Це футбол, і він повинен бути з уболівальниками. Звичайно, ми працюємо над тим, щоб усі заходи безпеки як і на попередньому домашньому матчі були виконані. Робота проходить у штатному режимі. Усі розуміють, що грати без глядачів – неправильно. Зараз, це як наша відповідь, меседж рашистам, що нас так просто не зламати.

Та й забирати у людей хоч якісь позитивні емоції на фоні важкої ситуації в Україні ми не маємо морального права. «Кривбас» з перших днів після відновлення чемпіонату знаходиться у Кривому Розі: ми тут живемо і тренуємось. Слоган «Ми однієї сміливості» — це не просто слова. Ми граємо у футбол, нас підтримують вболівальники, і ми разом наближаємо нашу Перемогу», — цитує Гагаріна пресслужба «Кривбасу» з посиланням на видання «Інформатор».

antonio

Recent Posts

Динамо і Шахтарю відмовили у використанні VAR

Журналіст Ігор Бурбас розповів, чому у матчі, який може стати вирішальним у боротьбі за золото…

11 минут ago

Титулований європейський клуб цікавиться Зінченком

Мюнхенська "Баварія" зацікавлена в послугах гравця лондонського "Арсеналу" та збірної України Олександра Зінченка. Про це…

1 час ago

Збірна України виграла другий матч поспіль на Євро-2024

Збірна України виграла свій нещодавній матч на чемпіонаті Європи з сокки. Напередодні збірна України з…

2 часа ago

Костюк прокоментувала виліт з турніру WTA в Римі

Українська тенісистка Марта Костюк висловилася про свій виліт з турніру WTA 1000 в Римі. В…

9 часов ago

Коваль прокоментував перемогу Зорі над Колосом в УПЛ

Тренер луганської "Зорі" Юрій Коваль висловився щодо перемоги над ковалівським "Колосом" у нещодавньому матчі УПЛ.…

9 часов ago

Ф’юрі показав свою фізичну форму перед боєм проти Усика

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі показав свою фізичну форму перед…

12 часов ago