Новини

Відомий надважковаговик дав прогноз на бій Усик — Ф’юрі

Хорватський боксер суперважкої ваги Філіп Хргович поділився очікуваннями від бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

18 травня Усик (21-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) проведуть в Ер-Ріяді поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Бій мав відбутися ще в лютому, але його було перенесено через розсічення, якого «Циганський король» зазнав під час спарингу.

Напередодні Хргович (17-0, 14 KO) розповів про те, що чекає від двобою.

«Не знаю. Звичайно, це важкий бій для них обох. Вони чудові бійці, але я даю невелику перевагу Усику, тому що я думаю, що він кращий, досконаліший боєць загалом.

Він краще підготовлений, він швидший, у нього краща робота ніг, він більше б’є, він точний і з кращою технікою. Просто в цілому я бачу його кращим бійцем, і він завжди в хорошій формі, завжди сильний психологічно.

А у Тайсона Ф’юрі є і зльоти, і падіння. Звичайно, Тайсон Ф’юрі може побити його, якщо він покаже чудовий виступ, але я даю невелику перевагу Усику.

Я готовий вийти в ринг хоч завтра. Справа не в мені. Я казав, що я був готовий навіть до 8 березня. Я готовий, я чекаю на підписання контракту. Я готовий укласти угоду. Зараз дещо відбувається, але це ще не підписано. Я сподіваюся, ви побачите мене в рингу якнайшвидше.

Можливо (ви побачите мене в андеркарді Усик — Ф’юрі). Може бути. Все може статися, це життя. Побачимо. Я сподіваюся. Можливо, ви побачите мене проти Усика 18 травня. Може, Ф’юрі знову отримає розсічення або щось станеться. Я тут, буду готовий до цього бою», — цитує Хрговича Tribuna.com із посиланням на YouTube-канал «iFL TV».

antonio

Recent Posts

Ексарбітр ФІФА розповів, чи був пенальті у матчі Шахтар – Динамо

Багато хто з уболівальників сподівався, що українське класичне «Шахтар» – «Динамо», яке відбулося в рамках…

26 минут ago

Англійська преса оголосила одностайний вердикт Мудрику за останній матч і гол

Англійські видання прокоментували гру українського вінгера лондонського Челсі Михайла Мудрика в поєдинку проти Ноттінгем Форест,…

1 час ago

Тайсон Ф’юрі залякує Олександра Усика перед поєдинком

Британський боксер Тайсон Ф'юрі продемонстрував свої кондиції перед прийдешнім поєдинком з Олександром Усиком Чемпіон світу…

2 часа ago

Усик зізнався, чи планує завершити кар’єру після перемоги над Ф’юрі

Непереможений український боксер, чемпіон світу WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик розповів,…

2 часа ago

Клубу АПЛ потрібний гравець Барселони

Блискуча гра Андреаса Крістенсена у його другому сезоні у складі Барселони привернула увагу інших клубів.…

3 часа ago

Довбик несподівано закликав Реброва ставити у склад свого конкурента

Нападник збірної України Артем Довбик висловився щодо конкуренції з Романом Яремчуком і закликав головного тренера…

4 часа ago