Новини

Яку суму заробила українка Костюк за чвертьфінал Australian Open: приголомшливі цифри

Українська тенісистка Марта Костюк отримала 300 тисяч доларів призових за вихід у чвертьфінал престижного тенісного турніру Australian Open у 2024 році.

Про це повідомляє Sport Express.

За словами Марти, у юному віці в батьків тенісистки не було фінансової можливості оплачувати турніри. Коли Костюк було десять років, мама попросила 25 тисяч доларів у відомого та багатого чоловіка в Україні.

«На цю суму ми із мамою проїздили три роки. Коли було можливо, пересувалися між країнами на авто, бо квитки на літаки дуже дорогі. Майже на усіх турнірах я виходила у кінцеві стадії, тому готелі були оплаченим. Харчування найчастіше також було оплаченим. Гроші ми витрачали дуже економно», — сказала Марта.

Тенісистка наголосила, що в цьому плані вона є одним з найбільш щасливих спортсменів, адже її витрати навіть поряд не стоять із витратами колег.

Марта Костюк пригадала, як грала проти чоловіків-аматорів, заробляючи на турнірах непогані гроші. Також тенісистка зізналась, скільки заробила призових на останньому турнірі Australian Open.

«Пам’ятаю, у Києві грала мікстові турніри, у яких чоловіки аматори змагалися із жінками професіоналами. Я дуже багато таких турнірів вигравала і за день могла заробити тисячу доларів. За вихід у чвертьфінал Australian Open-2024 я заробила понад 300 тисяч доларів чистими», — сказала Марта Костюк.

Марта програла американці Корі Гауфф у чвертьфіналі Australian Open.

sportnews

Recent Posts

Сабо розповів, чи варто воювати українським футболістам

Легендарний український тренер Йожеф Сабо поділився думками щодо питання мобілізації українських футболістів. Напередодні Сабо розповів…

1 минута ago

Ярмолюк розповів, як опинився в Брентфорді

Півзахисник "Брентфорда" Єгор Ярмолюк поділився подробицями свого переходу до англійської команди. Влітку 2022 року Ярмолюк…

21 минута ago

Футболісти Кривбасу отримають бонуси за свої виступи

Гравці криворізького "Кривбасу" отримають грошовий бонус за свої виступи. Про це повідомляє Telegram-канал "ТаТоТаке". За…

42 минуты ago

Холіфілд розповів, як Усик може перемогти Ф’юрі

Колишній абсолютний чемпіон світу Евандер Холіфілд поділився думками про бій між Олександром Усиком та Тайсоном…

1 час ago

Анчелотті зробив остаточний вибір між Луніним і Куртуа

З'явилася нова інформація щодо конкуренції воротарів мадридського "Реала" Андрія Луніна та Тібо Куртуа. Протягом останніх…

1 час ago

Валенсія Яремчука поступилася Реал Сосьєдаду в Ла Лізі

"Валенсія" з Романом Яремчуком у складі зазнала поразки в нещодавньому матчі іспанської Ла Ліги. Напередодні…

2 часа ago