Новини

Спаринг-партнер Усика розповів про перебування в його тренувальному таборі

Американський боксер Стівен Торрес поділився враженнями від роботи в тренувальному таборі Олександра Усика.

Торрес (6-1-1, 6 KO) був одним із боксерів, які допомагали Усику (21-0, 14 KO) підготуватися до поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі проти Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 KO).

Напередодні Торрес розповів про свій досвід перебування в таборі Усика.

«Моє потрапляння в кемп Усика було швидке, як вітер. Фактично я знайшов цю можливість через Instagram. Побачив рекламу, створив свою сторінку на Ready To Fight, почав завантажувати фото, відео, розповів про себе.

А потім заповнив заявку на приєднання до табору Усика. Якщо чесно, я не думав, що це приведе мене прямо в Іспанію. Я взагалі ніколи не був за межами США.

Але СЕО команди Усика Сергій Лапін побачив, що я ідеально їм підходжу. Я можу боксувати у правосторонній, лівосторонній стійці, я слизький та дуже швидкий. У мене 201 сантиметр зросту. То ж мою анкету побачили представники Усика і я опинився в Іспанії.

Ми спарингували з Усиком кожну спаринг-сесію по декілька раундів. То ж зараз у мене вже назбиралась нічогенька кількість раундів з Олександром. І я буду чесним – люди не віддають йому належне. Не настільки, наскільки він заслуговує. Він рухається, як середньоваговик. Кидає удари, комбінує, як середньоваговик. Але має силу, з якою доводиться рахуватись.

Кожен раунд – щось нове. Ти ніколи не знаєш, що буде далі, не знаєш, звідки прилетить удар. Він атакує тебе по різному, комбінує удари. Змушує тебе рухатись і думати. Тобі доводиться бути у найкращих кондиціях, щоб перебувати у цьому таборі. Ти не можеш лінуватись на рингу, не можеш просто порухатись, кидати удари. Ти маєш створювати кути, зміщуватись, постійно працювати.

Моя робота полягала у тому, щоб імітувати стиль Ф’юрі. І я точно є одним з тих, хто може створити стиль, до якого готується Усик. Але я відчуваю, що Тайсона вже розібрали. І Усик дійсно знає, як проходитиме бій.

Я насправді не можу передбачити, як пройде бій. Але я відчуваю, що, якби бій відбувся 17 лютого, Усик переміг би.

Бокс – не спорт розмірів. Тут не перемагає той хлопець, який є більшим. Перемагає розумніший, більш інтелектуальний, більш технічний. Я відчуваю, що Усик використовуватиме кожен рух Тайсона і розбиратиме його на частини. Також думаю його кондиції будуть кращими за кондиції Тайсона Ф’юрі.

А ще я б сказав, що розміри Усика, як меншого хлопця, допоможуть йому виграти цей бій», — заявив Торрес сайту Tribuna.com.

antonio

Recent Posts

Бій століття: Анонс поєдинку Олександр Усик — Тайсон Ф’юрі

Після років суперечок, образ та переносів цей день настав - у суботу, 18 травня, Олександр…

13 минут ago

Попов розповів, на що очікувати від збірної України на Євро-2024

Центральний захисник київського "Динамо" Денис Попов поділився очікуваннями від виступів національної збірної України у фінальній…

43 минуты ago

Пушич прокоментував чутки про відхід із Шахтаря

Головний тренер донецького "Шахтаря" Марино Пушич висловився щодо чуток про його можливий перехід до "Феєнорда".…

1 час ago

Ребров розповів, чим унікальні нинішні українські футболісти

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров розповів в інтерв'ю виданню Forbes, чим унікальне нинішнє…

2 часа ago

Легендарний тренер Динамо і збірної України готовий воювати

Колишній головний тренер "Динамо" та національної збірної України Йожеф Сабо розповів, що думає про війну…

2 часа ago

Гравець Динамо назвав винуватців у програші чемпіонства

Центральний захисник київського "Динамо" Денис Попов висловився щодо програшу команди в боротьбі за чемпіонство. "Динамо"…

3 часа ago